Home » Toepassingen » ML21.Healthcare

ML21.Healthcare

Op de afdeling oncologie van een ziekenhuis werden te veel “spoedeisende” behandelingen gepland, die de reguliere geplande operaties verstoorden. Op het eerste gezicht waren er geen duidelijke gemeenschappelijke factoren. Onze technologieën werden gebruikt om de hoofdoorzaak van deze “urgente” behandelingen te vinden.

Onze kerntechnologie werd toegepast in de gezondheidszorg om de stroom van patiënten door hun behandeltraject te analyseren.

Resultaten

Na verschillende analyses te hebben uitgevoerd, ontdekten we dat bijna alle “urgente” gevallen betrekking hadden op patiënten die radiotherapie ondergingen en dat (terecht) de resultaten van bloedonderzoek van radiotherapiepatiënten prioriteit kregen.

Process mining

Process mining werd toegepast om een ​​rudimentaire stroom patiënten door de afdeling te halen. Hieruit kwam een ​​duidelijke ‘happy flow’ door het systeem naar voren, en op de verschillende plaatsen waar van het proces werd afgeweken.

Lage instap

De systemen van CodeNext21 hebben geen uitgebreide integratie nodig om toegevoegde waarde te bieden. In dit geval werd geanonimiseerde CSV verstrekt om “snelle en vuile” eerste inzichten te krijgen.

Kies het juiste pad voor de toekomst

Brainstormen over het toepassen van onze technologie op je data? Benieuwd hoe jouw organisatie beter om kan gaan met data? Neem contact met ons op.