Home » Masterclass AI en ML voor Management

Masterclass AI en ML voor Management

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML)

De belofte van Artificial Intelligence is groot. Zonder dat je het weet pluk je nu al de vruchten van AI, want het zit op veel plekken verborgen. Maar hoe zit het met de toepassing van AI in je organisatie? Wat zou het voor jouw bedrijf kunnen betekenen en zou het je werk makkelijker of betrouwbaarder kunnen maken? Of kun je zelfs de kwaliteit verhogen?

In deze praktijkgerichte Masterclass leer je dat zelf te beoordelen. Je leert wat ML/AI kan, maar ook wat het niet kan. Krijg inzicht in welke processen in je organisatie geoptimaliseerd kunnen worden met behulp van ML/AI, en welke niet.

Ook krijg je zicht in de verschillende databronnen in je organisatie en hoe die benut kunnen worden. De volgende keer dat er snelle jongens met mooie verkooppraatjes staan, weet je waar ze het over hebben, weet je de juiste vragen te stellen en kun je het kaf van het koren scheiden.

Doelstelling

De Masterclass duurt een volle middag en na afloop ben je zelf in staat te beoordelen welke processen in je organisatie wel en niet met behulp van AI & ML te verbeteren zijn. Je weet ook welke databronnen daarvoor nodig zijn.

Sprekers

Bram Cappers is een postdoctoraal onderzoeker aan de Technische Universiteit Eindhoven en mede-oprichter van de startup CodeNext21. In 2018 is hij gepromoveerd op de toepassing van visualisatie en AI om nieuwe computervirussen op te kunnen sporen. Hiervoor heeft hij nieuwe technologie ontwikkeld om snel en effectief patronen/afwijkingen te ontdekken in grote hoeveelheden data. Bram heeft verschillende prijzen gewonnen binnen Data Science en heeft zijn technologie gepresenteerd op verschillende prestigieuze evenementen als BlackHat USA 2018 en Still Hacking Anyway 2017. In 2020 is hij door Elsevier gekozen als een van Nederland’s “30 talenten on de 30”.

Bram Cappers is a postdoctoral researcher at Eindhoven University of Technology and cofounder of the startup CodeNext21. In 2018 he finished his PhD in Computer Science by effectively combining visualisation and AI fo the discovery of new classes of computer viruses. He developed new technology to rapidly detect patterns and anomalies in large amounts of data. Bram has won numerous awards in the area of data science and presented his technology at prestigious events such as BlackHat USA 2018 and Still Hacking Anyway 2017. In 2020 he was chosen by Elsevier als one of the Netherlands “30 talents under 30”.

Kosten

Ter introductie bieden we deze Masterclass gratis aan. Wil je dat we dieper ingaan op jouw persoonlijke businesscase? Blijf dan voor het diner. Voor het diner betaal je een bijdrage van € 35,-.

Data & tijden

Donderdagmiddag 7 oktober, 13:30 – 18:00 uur, Locatie TU Eindhoven
Donderdagmiddag 25 november, 13:30 – 18:00 uur, Locatie TU Eindhoven

Meld je aan

Aanwezig zijn bij deze Masterclass? Meld je dan hieronder aan. Wees vlug, want voor iedere datum zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

  Programma

  • 13.00 uur: aanvang

  • 13.30 uur: start masterclass

  • 15.00 uur: spreker 1

  • 16.00 uur: spreker 2

  • 17.00 uur: diner

  • 18.00 uur: einde masterclass