AI-diensten voor ERP-software met één eenvoudige API

Als ERP leverancier verwerk je veel data van je klanten. Offertes, inkoopfacturen, bestellingen, verkoopfacturen, productiedata, voorraadmutaties…Je biedt vast en zeker al uitgebreide mogelijkheden voor rapportage en dashboarding. CodeNext21 biedt u nu ook de mogelijkheid om Machine Learning toe te passen en je rapportage mogelijkheden nóg slimmer te maken!

  • Proces beheersing vergroten voor je klanten met real-time feedback op data-invoer

  • Rapportages nóg slimmer en interactief maken met AI

  • Interactieve dashboards door toevoegen van AI

  • Klanten helpen met foutloos data invoeren door gebruik van AI

Use case:
Een AI-driven dashboard voorziet een grafiek van een KPI automatisch van “points-of-interest”, zodat gebruikers automatisch worden gewezen op opvallende gebeurtenissen.

Resultaat:
Managers hoeven geen tijd te verspillen in het deep-diven van Power-BI grafiekjes, op zoek naar mogelijke onderliggende veranderingen. Ze worden automatisch getoond!

Afwijkingen opsporen in ERP-data

Onze state-of-the-art anomaliedetectiesoftware maakte korte metten met het opsporen van de afwijkende factoren in het productieproces. Enkele van onze belangrijkste bevindingen zijn:

  • Ondercapaciteit van bepaalde machines, waardoor gerichte upgrades mogelijk zijn om de doorvoer te verbeteren;

  • Onderbezet gekwalificeerd personeel voor bepaalde machines, waardoor een knelpunt in het fabricageproces ontstaat;

  • Ons realtime anomaliedetectieplatform heeft ingebouwde monitoringdashboards. De klant blijft deze dashboards gebruiken om hun proces in realtime te volgen. Hierdoor is feedback vroeg in het productieproces mogelijk, waardoor vertragingen zo vroeg mogelijk worden verholpen en de leveringstermijnen niet worden beïnvloed.

Resultaten

Met behulp van ons data-analyseplatform identificeerde de klant de hoofdoorzaak van hun vertragingen en verbeterde de doorvoer van hun systeem met meer dan 20%.

Real-time, continuous monitoring

Ons realtime detectieplatform heeft ingebouwde monitoringdashboards. De klant blijft deze dashboards gebruiken om hun proces in realtime te volgen. Hierdoor is feedback vroeg in het productieproces mogelijk, waardoor vertragingen zo vroeg mogelijk worden verholpen en de leveringstermijnen niet worden beïnvloed.

Kies het juiste pad voor de toekomst

Brainstormen over het toepassen van onze technologie op je data? Benieuwd hoe jouw organisatie beter om kan gaan met data? Neem contact met ons op.