Wil je je data blijvend monitoren of analyseren, maar weet je niet zo goed wat de mogelijkheden zijn? Ons unieke drie-stappen-plan brengt je op een overzichtelijke manier naar een AI-toepassing, volledig toegespitst op jouw toepassing. Na een vrijblijvende brainstormsessie over de mogelijkheden krijg je van ons een voorstel met daarin ons drie-stappen-plan.

Snel resultaat

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om AI toe te passen in je productieproces, maar twijfel je over de haalbaarheid en mogelijke uitkomsten? Met ons drie-stappen-plan heb je snel resultaat! Je start telkens alleen de volgende stap bij positief resultaat.

Any Data!

Wij verwerken iedere vorm van gestructureerde data: of het nu een tekstbestand is, een SQL dump of een real-time data-stream….. wij verwerken het in zinvolle uitkomsten! Je hoeft je data niet op te schonen (data cleaning) of te valideren (data-validation) wat een hoop tijd bespaart.

CodeNext21 levert betaalbare AI en ML oplossingen voor het MKB

“Just hand over your data!”

Kies het juiste pad voor de toekomst

Brainstormen over het toepassen van onze technologie op je data? Benieuwd hoe jouw organisatie beter om kan gaan met data? Neem contact met ons op.