CodeNext21 is een bedrijf met haar wortels aan de Technische Universiteit Eindhoven. CodeNext21 maakt gebruik van de nieuwste academische technologieën, waaronder bekroonde technologieën die zijn ontwikkeld door zijn eigen teamleden. Onze technologieën hebben talloze prijzen gewonnen en hebben bijgedragen aan prestigieuze cyberbeveiligingsgemeenschappen.

State of the artFast & accurateHuman in the loop

Wij zijn CodeNext21

CodeNext21 maakt gebruik van nieuwe technologie die is ontwikkeld aan de Technische Universiteit Eindhoven tijdens de promoties van mede-oprichters dr. Bram Cappers en dr. Jos Mengerink. Onze missie is om state-of-the-art data-analysetechnieken voor iedereen gemakkelijk beschikbaar te maken.

CodeNext21 delivers solutions, not tools

Datadriven betekent niet dat het duur is

Veel bedrijven gaan over op een meer datagerichte manier van werken, waarbij ze gebruikmaken van AI en machine learning. Deze aanpak heeft echter een aantal nadelen:

  • Er zijn grote investeringen vooraf in data-analysetools nodig;

  • Er is goed geschoold (en dus duur) personeel nodig;

  • AI & ML produceren vaak een groot aantal (valse) waarschuwingen, die opgevolgd moeten worden.

In plaats van tools te bouwen die je moet beheersen, levert CodeNext21 plug & play-tools die zijn afgestemd op jouw toepassingsdomein.

Onze technologie maakt gebruik van de nieuwste academische technieken voor gegevensanalyse om tot 100x minder valse meldingen te genereren dan concurrerende systemen. Bovendien produceren en rapporteren we resultaten op manieren die gemakkelijk te begrijpen zijn voor je medewerkers, zodat follow-ups en feedback naadloos zijn.

Onze

Awards

European cybersecurity perspectives

We leveren al enkele jaren een actieve bijdrage aan de Europese cyberbeveiligingsperspectieven en werken samen met enkele van de grootste spelers in het veld om de wereldwijde digitale veiligheid te verbeteren.

Kies het juiste pad voor de toekomst

Brainstormen over het toepassen van onze technologie op je data? Benieuwd hoe jouw organisatie beter om kan gaan met data? Neem contact met ons op.